Bendex

Hög kvalitet, flexibilitet och tydlig kommunikation är viktiga faktorer för Bendex

Bendex är en ledande leverantör av helhetslösningar av bockade rör och plåtbaserade konstruktioner inom en rad olika industriområden. Två av dessa områden är anläggningsmaskiner och tunga fordon. Här hjälper vi på QPC Bendex med pulverlackering av olika svetskonstruktioner, samt en del monteringsarbeten.

Bendex är en av QPCs äldsta och största kund och vi har genom åren arbetat fram ett nära samarbete. ”När vi började titta på att utöka med ytterligare partners för ytbehandling fanns det inte så många leverantör som kunde leverera utfall med hög kvalitet och som nådde upp till de krav vi hade på flexibilitet, process och slutresultat. Vi valde i den processen att blaand annat gå vidare med QPC”, säger Daniel Alexandersson, VD på Bendex.

Hur har samarbetet med QPC fungerat?
”Samarbetet har genom åren mestadels fungerat bra, även om det periodvis gått lite upp och ner. På senare år har det fungerat mycket bra! QPC har hela tiden varit måna om att ha en bra dialog och försöka lösa problemen genom tydlig dialog och flexibilitet. De visade på en långsiktigt god vilja och det var en av anledningarna till att vi stannade kvar. Med den inställningen har vi kunnat utveckla vårt samarbete och har på så vis idag en väldigt bra kommunikation och gott samarbete”.

Vad är bra med QPC?
”QPC visar en gedigen vilja, är flexibla och lyhörda. Man har god kompetens och verkar driva sin anläggning på ett bra sätt. Det gör oss som kund nöjda och vi får en bra slutprodukt”.

Bendex