Alf Pettersson

Modern maskinpark, flexibilitet och stort tekniskt kunnande gör att Alf Pettersson AB väljer QPC

Modern maskinpark, flexibilitet och stort tekniskt kunnande gör att Alf Pettersson AB väljer QPC

Alf Pettersson AB konstruerar och tillverkar lastbilstillbehör och är marknadsledande i Sverige. Till dem lackerar vi på QPC tankar och fästen. Genom åren har företaget sökt lackerare som matchar deras kriterier. Patrik Ohrberg, Inköpare på Alf Pettersson AB berättar att de därför för ett par år sedan gjorde en omfattande översyn av olika leverantörer för att hitta en ny samarbetspartner. Där föll valet på QPC, vilket vi är glada för.

”Vi fastande för QPC för att de har en modern maskinpark, var tekniskt intresserade, kunde hantera olika volymer, samt att vi fick en bra kontakt helt enkelt” säger Patrik Ohrberg och fortsätter: ”Vi vill inte bara ha en leverantör utan även få fram ett bra samarbete och känna att vi har en gemensam väg att gå och då är personkemin viktig.”

Hur har samarbetet med QPC fungerat?
”Det har fungerat bra, vi hjälps åt och tar oss framåt tillsammans. Vi har lärt oss mycket om lackering och vad man ska tänka på för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för en optimal lackerings process.”

Vad är bra med QPC?
”Jag uppskattar flexibiliteten och att QPC tar sig an ett projekt utan att vara rädda för att testa nya lösningar. De är tillmötesgående och man får en positiv känsla när man pratat med dem. QPC ser inte problemen utan är väldigt lösningsorienterade.”

Alf Pettersson